Verslag van een
   perfect verlopen en
       spannende kortebaandag...

           Lees meer...

Nieuws
Nog geen nieuws beschikbaar.

Sponsoren


Totalisatorwenken

Winnend:

In iedere omloop, waarin vier of meer paarden starten, kan op de definitieve uislag 'winnend' worden gespeeld. U heeft gewonnen als het door u gekozen paard de kortebaan wint. Minimum inzet € 1,-.

Plaats:

In iedere omloop, waarin vier of meer paarden starten, kan 'plaats' worden gespeeld, echter alleen op de definitieve uitslag. Wanneer acht of meer paarden in een omloop starten, worden er drie plaatsen uitbetaald: paard één twee en drie. Bij vier tot en met zeven paarden in een omloop worden twee plaatsen (eerste en tweede aankomende) uitbetaald. Minimum inzet € 1,-.

Winscore:

Om hieraan deel te nemen, dienen op een formulier (gratis bij de mobiele kassa's van Autotote beschikbaar) de nummers te worden aangekruist van de paarden, die door het winnen van hun ritten overgaan naar de volgende omloop. Winnaars zijn diegenen, die alle paarden hebben aangekruist die overgaan naar de volgende omloop. Is dat niet het geval, dan komen de wedders in aanmerking, die op één na de goede resultaten hebben voorspeld. Minimum-inzet per formulier € 2,-.

Duo:

Voorspellen welke twee paarden als eerste en tweede finishen. Dat lijkt niet zo moeilijk. Maar bij dit spel moet de volgorde van finishen ook juist voorspeld zijn. Naarmate het veld uit meer paarden bestaat wordt het spel moeilijker. Maar lukt het om uit dit veld het juiste duo te voorspellen en het zijn niet de favorieten, dan staat daar een forse uitbetaling tegenover. Minimum inzet € 0,50 

Trio:

Een gradatie moeilijker. Het is de bedoeling dat u juist voorspelt welke drie paarden als eerste, tweede en derde finishen. Ook de volgorde moet daarbij goed voorspeld worden. Ook hier geldt dat het spel moeilijker wordt naarmate het veld uit meer paarden bestaat. Minimum inzet € 0,50

Winstuitkeringen door automatisering bij alle kassa's.