Verslag van een
   perfect verlopen en
       spannende kortebaandag...

           Lees meer...

Nieuws
Nog geen nieuws beschikbaar.

Sponsoren


Geschiedenis

Op 13 februari 1989 was de oprichting van de Stichting Harddraverij Warmond, bij de toen nog dienstdoende notaris Mr. C. Waverijn. Nadat het precies 25 jaar geleden was dat er op de Herenweg tussen de brug bij het Oosteinde en de Beatrixlaan de laatste kortebaandraverij werd gehouden.

 

Het bestuur is er van overtuigd dat heel veel Warmonders dit evenement heel erg op prijs stellen, getuige de publieke belangstelling en de sfeer die vooral veel oud Warmonders naar het dorp trekt op de eerste zaterdag in juli. Het bestuur is dan ook bijzonder tevreden, omdat het veel steun ondervindt van al degenen die door middel van sponsoring het financieel mogelijk maken die paardensport evenement ieder jaar weer te organiseren. Vandaar dat onze sponsors en adverteerders op deze nieuwe website ook hun plaats gevonden hebben.

 

Voor onze bezoekers de vraag om eens door te klikken naar de sponsors en adverteerders.


Verder is op deze site informatie te vinden over onder andere de eerder gehouden paardensport in Warmond, evenals links naar andere paardensport sites. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan deze site. Algemeen commentaar en opmerkingen zijn uiteraard welkom!