Verslag van een
   perfect verlopen en
       spannende kortebaandag...

           Lees meer...

Nieuws
Nog geen nieuws beschikbaar.

Sponsoren


Bezoekersinfo ZEturf

Bijzonder geslaagde 133ste editie uit 2022, ondanks de inzet van 15 paarden en een Grand-16 programma!

 

 

Zaterdag 2 juli De dag van Warmond!

Zaterdag 2 juli gaat het gebeuren, de kortebaanwedstrijden in Warmond gaan om 13:30uur van start!

U bent vanaf 13:00uur welkom op de locatie Herenweg te Warmond.

Het deelnemersveld zal bestaan uit 15 paarden, met als grootste kanshebbers de combinatie: Happy New Day met pikeur Rick Wester, maar vlak ook de andere uitdagers niet uit! 

Voor een volledig overzicht van het deelnemersveld; klik op deze link!      (bron: www.kortebaandraverijen.nl )

De weergoden zijn ons gunstig gezind, voor een prachtige koersdag, we spelen een "Grand-16" systeem waardoor we toch een spannend en middagvullend programma kunnen aanbieden, zoals u van ons gewend bent.

 

Het Bestuur.

 

Stal de Groningers groot favoriet tijdens kortebaan in Warmond

Voor het eerst sinds de coronacrisis kan er op zaterdag 2 juli weer worden gekortebaand in Warmond. De paarden van Stal de Groningers zullen dan groot favoriet zijn. De enthousiaste eigenaar Michel Roggen heeft met zijn troeven alle drie de tot nu toe verreden kortebanen gewonnen. De aanvang op de vernieuwde Herenweg is 13.00 uur. De eerste start valt omstreeks 13.30 uur.

Stal de Groningers boekte in 2019, tijdens de laatste editie op de Herenweg, ook succes in Warmond. Panic Launcher zegevierde toen met John de Leeuw. De Hoofddorpse pikeur is inmiddels niet meer in de drafsport actief. Rick Wester heeft zijn plek op de sulky overgenomen.

Dit doet hij met veel succes. Vorig jaar pakte hij de titel bij de pikeurs, mede dankzij overwinningen met de eerder genoemde Panic Launcher, Chief One en Archange de Jiel. Alle drie hebben zij de winsomgrens inmiddels overschreden. Hierdoor gaan zij op pad met een starthandicap of met leerlingpikeur Mats Wester, de broer van Rick. Goede kans dat zij ook in Warmond strijden om de prijzen.

Goede vorm

Panic Launcher is in elk geval in goede vorm. Zij won eerder deze maand de kortebaan in Venhuizen. Stal de Groningers zegevierde ook in Assendelft en Wognum dankzij Coktail Bar. Mats Wester was beide keren de pikeur.

Cesar Charisma verdedigt zijn titel in Warmond. Vorig jaar won hij met Ruud Pools de alternatieve kortebaan van de organisatie op de Renbaan in Duindigt. De ruin heeft dit jaar nog niet deelgenomen aan de kortebaan. Het is daarom zeer de vraag of hij op zaterdag 2 juli deelneemt.

Deelnemersveld en tips

Welke paarden er aan de start komen in Warmond, is bekend op donderdag 30 juni. Wanneer de SNDR de loting heeft verricht, staan de deelnemers op de website www.kortebaandraverijen.nl. Later volgt daar een uitgebreide voorbeschouwing met tips waar de bezoekers hun voordeel mee kunnen doen bij de totalisator.

De kortebaan in Warmond, bijgeschreven op de Inventaris Immaterieel Erfgoed, is traditioneel een evenement voor het hele gezin. Ook voor de kinderen is er naast het spektakel op de baan voldoende te beleven. Zo kunnen zij gratis deelnemen aan de kindertoto en lekker springen op het springkussen.

Bron: www.kortebaandraverijen.nl

 

AANKONDIGING HARDDRAVERIJ WARMOND 2 JULI 2022

Na 3 jaar afwezigheid zal op zaterdag 2 juli 2022 weer het “Klaarmaken, op uw plaatsen, 1,2,3 af” klinken.

Na de laatste draverij in 2019 is er nog een “Warmondse” draverij geweest op Renbaan Duindigt, maar we zijn verheugd nu weer op het vertrouwde adres te kunnen starten.

De aanvang van het evenement zal rond 13.30 uur zijn op de Herenweg in Warmond ter hoogte van het ooievaarsnest.

Er zullen horecagelegenheden aanwezig zijn op het weiland, waar ook de totalisator te vinden zal zijn.

Voor kinderen zullen we diverse activiteiten organiseren. Zo is er de gelegenheid om mee te spelen met de Kinderlotto. Elk kind dat een formulier inlevert krijgt daarbij een ijsco. Verder zijn er springkussens.

Het prijzengeld voor de deelnemende paarden bedraagt 5.000 euro.

Komt u op tijd zodat u nog de gelegenheid heeft om een weddenschap af te sluiten.

Zoals gebruikelijk zullen we het programma weer huis aan huis bezorgen in Warmond, terwijl op de dag zelf het programma te koop is.

Het evenement kan alleen plaatsvinden dankzij de medewerking van de Gemeente Teylingen en dankzij de vele sponsoren en vrienden. De namen treft u aan op deze site en zijn ook in het programmaboekje opgenomen. Het bestuur is daar iedereen zeer erkentelijk voor.

Nadere details van Zede koers vindt u later op deze site of door gebruik te maken van de sites van Kortebaandraverijen.nl en/of ZEturf.nl.

Dus, noteer a.u.b. de datum van zaterdag 2 juli in de agenda!

Het bestuur.

 

 

 

    

Het kortebaanseizoen is weer in volle gang. De gehele zomer vinden er tal van kortebanen plaats door heel Nederland. Op kortebaandraverijen.nl vind je de gehele kalender. Iedereen is weer van harte welkom!

Kom jij ook dit jaar weer gezellig langs en wil je graag meespelen met je online account? Dat kan! Maar wees op tijd met het reactiveren van je ZEturf account (voorheen Runnerz).

Vanaf vorig jaar is ZEturf wettelijk genoodzaakt drie documenten van iedere speler te controleren, voordat hij/zij (weer) bij ZEturf kan spelen. Wees dus op tijd en controleer of ZEturf jouw documenten heeft ontvangen én geverifieerd.

Om welke 3 documenten gaat het?

1. Identiteitsbewijs, 2. Bankbewijs, 3. Bewijs van woonadres.

 

Hoe weet ik welke documenten ik nog moet aanleveren?

Dit doe je door in te loggen op zeturf.nl. Ga naar ‘mijn account’ en vervolgens naar ‘mijn documenten’. Kijk onder “Ontvangen documenten” of de drie documenten aanwezig zijn met de status “Geaccepteerd”.

 

Ontbreekt er een document?

Upload dit dan simpel op dezelfde pagina onder ”Verstuur een document”.

 

Staat de status niet op “Geaccepteerd”?

Documenten moeten worden gecontroleerd. Dit neemt wat tijd in beslag. Is de status na 30 minuten nog niet veranderd? Neem dan contact op met ZEturf.

 

Welkomstbonus

Heb je bij ZEturf een account en al een welkomstbonus ontvangen? Dan heb je daar nu helaas geen recht meer op. Heb je vragen omtrent het reactiveren van je account of kom je er niet uit? De mensen van ZEturf staan 24/7 voor je klaar! Bel: 070 3380 365 of vul het contactformulier in op de website. Op de kortebaandag zelf is het erg druk bij onze helpdesk, dus voorkom teleurstelling en regel het ruim voor de koersdag zelf!

 

Tot op de kortebaan!