Verslag van een
   perfect verlopen en
       spannende kortebaandag...

           Lees meer...

Nieuws
Nog geen nieuws beschikbaar.

Sponsoren


Kortebaan 2021

Beste Paardenvriendinnen en vrienden,

We gaan op 28 augustus niet in Warmond koersen, we gaan ook niet naar Zandvoort, maar naar Duindigt!

Helaas zijn wij genoodzaakt om onze (uitgestelde) kortebaan op de Herenweg af te gelasten in verband met de te nemen Corona maatregelen. We speelden nog even met de gedachte om de draverij te verplaatsen naar eind september, maar door de afsluiting van de Tolbrug, is dit ook al snel in de prullenbak gekomen. Helaas!! Maar we geven niet op.

Wij willen graag onze trouwe vrienden en sponsoren die zo massaal de sponsorbijdrage hebben betaald, (wat onzes inziens bevestigd, dat de harddraverij nog springlevend is) de mogelijkheid bieden om weer eens een draverij bij te wonen. Daarnaast willen we ook onze bijdrage aan de mooie maar thans niet al te florerende drafsport te leveren, want zonder drafsport geen kortebaan. Om deze redenen heeft het bestuur besloten om in contact te treden met de fameuze renbaan Duindigt om te bezien of wij daar onze draverij zouden kunnen houden. Dat is gelukt, waarbij we uiteraard de geldende maatregelen rondom Corona aldaar moeten naleven, maar dat is goed te doen.

De harddraverij vangt aan op ZATERDAG 28 AUGUSTUS OM 14.00 UUR

Kom op tijd om ook nog een gokje te kunnen wagen op de baan. Daarbij is de waarschuwing van belang dat de N-44 door Wassenaar is afgesloten. Helaas omrijden dus.

Tot slot wordt voor wie niet op Duindigt aanwezig kan zijn de draverij live via internet uitgezonden op www.kortebaandraverijen.nl en of op 

www.beslive.nl/kortebaan

 

Bestuur Stichting Harddraverij Warmond

Bart Duivenvoorden, Jan van Rijn, René Vergeer, Henk Wanders Jr., Theo Wanders en Matthieu van Winsen.