Verslag van een
   perfect verlopen en
       spannende kortebaandag...

           Lees meer...

Nieuws
Nog geen nieuws beschikbaar.

Sponsoren


Kortebaan 2012

Kortebaan 2012

Geweldige kortebaan in Warmond

De 124ste kortebaan in Warmond mag als succesvol beschreven worden. Waren de weersvoorspellingen matig tot wisselvallig; het weer overtrof onze stoutse verwachtingen. Al tijdens de opbouw van het parcour werden we getrakteert met zonnig weer met een beetje wind, en de gehele koers was het prachtig weer.

Ook de koers was erg mooi te noemen. Daar waar de stal van Aad Pools wedstrijd na wedstrijd gewonnen heeft pakte Appie Swagerman en Wim van der Mespel de winnende titel in Warmond.

Black Beauty Venus van Aad Pools nam de tweede plaats in. Ipse LB en John Dekker eindigden op de derde plaats voor Willie Luciano en Mitchel Voshol.

De totale omzet bedroeg € 23.606,50, in deze tijden van recessie zeker niet verkeerd en absoluut boven verwachting.

Het bestuur kijkt terug op een mooie dag en danken alle belangstellenden, vrijwilligers, vrienden, sponsors, adverteerders.

Harddraverij op UnityFM

Tijdens de harddraverij op 7 juli was ook UnityFM, dé zender van Leiden, Leiderdorp en de bollenstreek ook aanwezig om verslag te doen van de draverij. O.a. Gemma Versluys is daarbij geïnterviewd door UnityFM. Klik op het logo van UnityFM voor foto's en een te beluisteren verslag hiervan. 

 

Harddraverijdag op video

Toon Verhoeven van Mediatix (Grafische vormgeving - webdesign - videoproducties) uit Leiderdorp heeft op 7 juli een leuke video impressie van de harddraverij in Warmond gemaakt.

Klik hier voor het filmpje.
 

Uitslagen 

 

Startnr.

Paard

Afstand

Rijder

Bedrag

1ste

17

Appie Swagerman

270

Wim van der Mespel

€ 2200

2de

5

Black Beauty Venus

275

Aad Pools

€ 1100

3de

21

Ipse Lb

275

John Dekker

€ 600

4de

20

Willie Luciano

275

Mitchel Voshol

€ 300

5de

4

Original Charm

275

John de Leeuw

€ 150

5de

7

Zero Option Lane

275

Sven Schraal

€ 150

5de

14

Tusee Jl

280

Aad Pools

€ 150

 

De eerste foto's

De eerste foto's zijn ingezonden door Marja Spiering en zijn hier te vinden. Tevens hieronder foto's van de Stichting Harddraverij Warmond: