Verslag van een
   perfect verlopen en
       spannende kortebaandag...

           Lees meer...

Nieuws
Nog geen nieuws beschikbaar.

Sponsoren


Kortebaan 2011

Uitslag kortebaan in Warmond: Zaterdag 2 juli 2011

Hier de uitslag van een perfect verlopen en spannende kortebaandag. De dag is met mooi weer verlopen en er waren weer een hoop uitlotingen. Getuige het vele publiek is de Warmondse draverij een mooi en leuk uitje voor velen. Veel kinderen hebben gebruik gemaakt van de kinderlotto (ongeveer 160 ingeleverde briefjes waarvan er 4 kinderen de juiste uitslag voorspeld hadden. Naast de kinderlotto en de springkussens was dit jaar ook Kinderboerderij "de Kloosterhof" aanwezig met een aantal pony's en hier is dankbaar gebruik van gemaakt door vele kinderen die wel graag een rondritje over het veld bij de ooievaars wilden. Klik hier voor de uitslagen van de kortebaan:

UITSLAG:


         
  start nr Naam paard afstand jaar kleur geslacht Rijder
1e: 15 Umberto 275 9 br. ruin Ruud Pools
2e: 3 Le Dream 275 12 br. ruin Wim van der Mespel
3e: 2 Yankee Attack 275 6 d.br. ruin Ruud Pools
4e: 8 Ipse LB 275 7 br. ruin John Dekker
5e: 21 Walkover 280 7 br. ruin John Dekker
5e: 20 Tusee JL 275 10 br. ruin Aad Pools
5e: 26 Romeo Sund 275 12 br. ruin John de Leeuw


Met niet alleen een verrassende winnaar; velen hadden ingezet op Le Dream, maar ook nog eens een topomzet voor de Stichting Harddraverij Warmond; totaal € 25.670,50.

Ruud Pools was de pikeur achter de uiteindelijke winnaar, maar lootte in de vierde omloop tegen zijn andere troef Yankee Attach. De pikeur uit Heiloo gaf de leidsels van Umberto over aan nichtje Manon die sterk de winst pakte. Yankee Attack pakte uiteindelijk het derde geld voor de moegestreden Ipse LB.

Het bestuur kijkt dan ook tevreden terug naar een perfect verlopen dag.

Zie hieronder een impressie van de kortebaandraverij van 2011